Stuur ons een bericht

Bedrijfsnaam en KvK inschrijving:
Zaterdag, 'founder' van: De wielenconcurrent.nl o.a.
Teisterbandstraat 34, 5331 CR Kerkdriel

Voorwaarden

Disclaimer
- Internetsite

Privacyverklaring

Contact: Patrick Bresser, Web crew & Managing Director — info@zaterdag.nl; info@skater.nlhttp://zaterdag.nl/

Tel.: 0418 640 240 / 06 461 366 81, web crew: Patrick Bresser ...nagenoeg 24x7, maar vooral tijdens kantooruren en dus ook of gerust in de avond of in het weekend!

Media sponsor, handelsorganisatie, eenmanszaak en 'founder' van de wielenconcurrent.nl o.a.
• Kvk nummer, Midden Nederland: 30241098 (...zie evenenens: kvk.nl)
• VAT/Btw-identificatienummer: NL 1366.93.635.B01

De Wielen Concurrent is fysiek gevestigd te Eindhoven, ook al verwerken wij uw bestelling vanuit deze webshop voor u vanuit centraal Nederland, de Bommelerwaard (Kerkdriel) — hoofdkantoor: Zaterdag.nl en 'founder' van De www.WielenConcurrent.nl ...De Wielen Concurrent is op haar beurt verder en zeker ook een gerenommeerd bedrijf en de partner/leverancier bij uitstek welke lid is van de VACO branche organisatie voor wielen en banden.  Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.vaco.nl. De Wielen Concurrent is gespecialiseerd in alle maten banden, lichtmetalen velgen en heeft verder ook een zeer uitgebreid merken assortiment. Tevens is De Wielen Concurrent gespecialiseerd in het leveren van complete sets stalen velgen voor bijvoorbeeld de winterbanden (...een volledige set wielen kan dus zeker ook).

Buiten het uitgebreide assortiment lichtmetalen velgen en stalen velgen proberen wij op onze site zo veel mogelijk bruikbare technische informatie aan te beiden zodat u als klant een beslissing kan nemen die bij u past.

Omdat De Wielen Concurrent samenwerkt met sterke leveranciers (de distributiecentra) en veelal ook direct van de fabrikant is een snelle levering gegarandeerd. Zo worden de bestelde producten gegarandeerd binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd in heel Nederland. NB. De Wielen Concurrent maakt voor het leveren van lichtmetalen velgen en stalen velgen vaak en juist ook gebruik van eigen transport. De kans op schade tijdens transport is daardoor een stuk kleiner dan wanneer transport wordt uitgevoerd door een onafhankelijk transporteur.

Naar volledige website